Golden valper født 6/6-2015

Dina passer på...,

Eneste tispe i kullet Embla er ute å går.....

Søvn foregår i mange stillinger

De har enda ikke åpnet øynene skikkelig, men om noen dager så kan vi nok møte blikket......

Embla sover

Valpene 5 uker og en litt sliten mor

Valpene 8 uker

Lhaxy's Even

Even

Even

Lhaxy's Elias

Elias

Elias

Lhaxy's Emil

Emil

Emil

Lhaxy's Embla

Embla

Embla

Lhaxy's Elvis

Elvis

Elvis

01.08.2015 I dag er valpene 8 uker og de første valpene, Embla og Even har reist til sine nye hjem. Her kommer noen nye bilder.........


08.06.2015 Nå er endelig valpene kommet til verden, alt er bra med mor og barn. Det ble ikke så store kullet denne gangen, men 5 stk. - 1 tispe og 4 hanner er et passelig stort kull for en førstegangsfødende. Dina er en eksemplarisk mor og roen har senket seg over valpekassa.

Se de første bildene av valpene 2 dager gamle ........

19.06.2015 Valpene er 13 dager og de gjør ikke annet enn å sove og spise - stille og rolig i valpekassa. Dina er like rolig og vil bare ut noen små lufteturer. Noen nye bilder er lagt ut.....                                                    

27.06.2015    I dag er valpene 3 uker og de begynner å bli litt mere livlige og begynner så smått å interessere seg for sine omgivelser.

Nye bilder som er tatt ute i hagen er lagt til i fotoalbumet. Der har de hatt besøk av oldemor Gina på 13 år som synes det er veldig stas med valper, og selvfølgelig stikker også en lundehund seg frem på noen av bildene.

12.07.2015  Nå er valpene 5 uker, og de er ute i hagen og leker hver dag. Småhundene og vokterhunden vår Zola synes det er veldig artig med valper. Zola er mere opptatt av å leke og passe på valpene enn hun er av å passe på kyrne.

Mange nye bilder å se på, jeg har ikke hatt tid til å redigere bildene,  her er det full fart med slåttonn nå når det endelig er blitt oppholdsvær. 

16.07.2015  På tirsdag hadde valpene mye besøk og mange bilder ble selvfølgelig tatt.

Per Henning Møllevold flink hobbyfotograf har fanget en del blinkskudd . Se nederst i fotoalbumet.......